Prihláste sa na odber spravodajcu

Prihláste sa na odber spravodajcu Stellantis Communications a a buďte informovaní o všetkých novinkách.

10 jún 2016

Značka Jeep® triumfovala v ankete nemeckého magazínu OFF ROAD

Čitatelia prestížneho odborného nemeckého magazínu OFF ROAD zameraného na SUV a 4x4 volili svoje obľúbené offroadové vozidlá roku 2016 v rámci každoročnej ankety OFF ROAD, pričom vyberali zo 126 modelov v 12 kategóriách. Rovnako ako v minulom roku aj tento rok získala značka Jeep® dve prvé miesta.

 

  • Trojica modelov značky Jeep® dosiahla umiestnenia v ankete čitateľov nemeckého magazínu OFF ROAD.
  • Už druhý rok po sebe dosiahol Jeep Renegade najlepšieho umiestnenia v kategórii subkompaktných SUV.
  • Ikonický Jeep® Wrangler sa stal víťazom v kategórii Offroadové vozidlá, vlajková loď Grand Cherokee sa potom stala favoritom medzi dovážanými luxusnými SUV.

 

Čitatelia prestížneho odborného nemeckého magazínu OFF ROAD zameraného na SUV a 4x4 volili svoje obľúbené offroadové vozidlá roku 2016 v rámci každoročnej ankety OFF ROAD, pričom vyberali zo 126 modelov v 12 kategóriách. Rovnako ako v minulom roku aj tento rok získala značka Jeep® dve prvé miesta.

Jeep® Renegade zvíťazil v kategórii subkompaktných vozidiel kategórie C s celkovým skóre 44,5%, čo predstavuje takmer polovicu hlasujúcich čitateľovmagazínu OFF ROAD. Model, ktorý sa umiestnil na druhom mieste, pritom získal len 16,7% hlasov. Pre model Renegade je to mimoriadny úspech v triede kompaktných SUV. Jeho nezameniteľný dizajn, ako aj prvotriedne offroadové schopnosti z neho urobili medzi čitateľmi OFF-ROADu skutočný hit.

Kultový Jeep® Warngler bol ocenený ako najlepší off-road kategórie A s celkovým skóre 38% z celkového počtu hlasujúcich. Wrangler je právoplatným nástupcom modelu Willys MB z roku 1941, vôbec prvého ľahkého off-roadu na svete a míľnika automobilovej histórie.

Vlajková loď Jeep® Grand Cherokee bola ocenená ako obľúbené importované SUV v kategórii Luxusné SUV kategórie B.

Od roku 1982 sa čitatelia nemeckého magazínu OFF ROAD každoročne zúčastňujú hlasovania v ankete OFF ROAD Award a v ročníku 2016 udelili celkom 85 080 hlasov.

 

Turín, 10. júna 2016

 

Ďalší obsah