Prihláste sa na odber spravodajcu

Prihláste sa na odber spravodajcu Stellantis Communications a a buďte informovaní o všetkých novinkách.

28 mar 2018

Preslávený okruh Red Bull Ring bude hostiť akciu Camp Jeep® 2018

Od 13. do 15. júla prebehne v rakúskom Štajersku najdôležitejšia udalosť roka pre všetkých členov klubu Jeep® Owners Group (JOG), ako aj priaznivcov značky Jeep®. Tri dni vzrušujúceho dobrodružstva v pravom a rýdzom štýle Jeep®. Hviezdou akcie bude nový Jeep® Wrangler - priamy nástupca prvého modelu značky Jeep®. Novinka bude k dispozícii pre skúšobné jazdy na náročných off-roadových cestách. Registračný formulár a podrobný program akcie sú k dispozícii na stránkach www.campjeep2018.com a na oficiálnych sociálnych kanáloch značky Jeep®.

Preslávený okruh Red Bull Ring bude hostiť akciu Camp Jeep® 2018

 

  • Od 13. do 15. júla prebehne v rakúskom Štajersku najdôležitejšia udalosť roka pre všetkých členov klubu Jeep® Owners Group (JOG), ako aj priaznivcov značky Jeep®.
  • Tri dni vzrušujúceho dobrodružstva v pravom a rýdzom štýle Jeep®.
  • Hviezdou akcie bude nový Jeep® Wrangler - priamy nástupca prvého modelu značky Jeep®. Novinka bude k dispozícii pre skúšobné jazdy na náročných off-roadových cestách.
  • Registračný formulár a podrobný program akcie sú k dispozícii na stránkach www.campjeep2018.com a na oficiálnych sociálnych kanáloch značky Jeep®.

 

Camp Jeep® 2018 - najväčšia a najzaujímavejšia udalosť roka pre členov klubu Jeep® Owners Group (JOG) a priaznivcov značky Jeep® z celej Európy - prebehne v aréne Spielberg na rakúskom okruhu Red Bull Ring, a to od 13. do 15. júla.

Táto úchvatná lokalita vytvorí pre každoročné stretnutie priaznivcov značky Jeep® dokonalú kulisu. Na návštevníkov čaká bohatý a akčný program plný vzrušenia a dobrodružstva v skutočnom duchu značky Jeep®. Nespornou hviezdou tohto ročníka bude nový Jeep® Wrangler.

Návštevníci akcie Camp Jeep® si budú môcť vyskúšať off-roadové schopnosti nového modelu na špeciálne navrhnutých cestách, ale aj na vozovke, vďaka čomu získajú predstavu o jeho dynamických kvalitách, ktoré z neho robia ideálne vozidlo pre každodenné použitie.

Registračný formulár a kompletný program akcie Camp Jeep® 2018 sú k dispozícii na stránkach www.campjeep2018.com a na oficiálnych sociálnych kanáloch značky Jeep®:

JOG: https://ownersgroup.jeep.com/
Facebook: https://www.facebook.com/jeepownersgroup/
Instagram: https://www.instagram.com/jeepownersgroup/
Twitter: https://twitter.com/ownersgroupjeep

Štvrtá generácia ikonického modelu Wrangler je najschopnejším off-roadom všetkých čias, okrem iného aj vďaka radu nových technológií, ktoré v závislosti na stupni výbavy zahŕňajú dvojicu pokročilých aktívnych a trvalých systémov pohonu všetkých kolies - Command-Trac a Rock Trac -, elektrické uzávierky predného a zadného diferenciálu Tru-Lock, diferenciál so zvýšenou svornosťou Trac-Lok a elektronicky odpojiteľný stabilizátor prednej nápravy.

Okrem testovacích jázd s modelom Wrangler ponúkne piaty ročník Camp Jeep® účastníkom skutočne bohatý program, vrátane jazdy za volantom výnimočného modelu Grand Cherokee Trackhawk s motorom 6.2 V8 s výkonom 700 k. Ide o najvýkonnejší a najrýchlejší model značky Jeep® všetkých čias.

Účastníci si budú môcť vyskúšať aj ďalšie modely z ponuky značky Jeep® a preveriť svoje off-roadové schopnosti za prítomnosti skúsených jazdcov Jeep® Academy, ktorí ich naučia aj niekoľko trikov pre extrémnu jazdu.

Neuveriteľná atmosféra v štýle Jamboree bude podporená radom predstavení, živou hudbou, barbecue a aktivitami pre deti. Všetko sa riadi rovnakým víťazným formátom, ako tradičné stretnutia priaznivcov jazdy v teréne, ktoré prebiehajú každoročne po celých Spojených štátoch Amerických, od Kalifornie a Maine po Arizonu a Tennessee. V Spojených štátoch teraz prebieha cez 30 stretnutí rodiny Jeep® ročne, pričom úplne prvé z nich prebehlo v roku 1953 na legendárnej ceste Rubicon Trail, ktorá leží v horách medzi Kaliforniou a Nevadou.

 

Turín, 28. marca 2018

 

 

Ďalší obsah

Prihláste sa na odber spravodajcu.

PRIHLÁSTE SA TERAZ