Prihláste sa na odber spravodajcu

Prihláste sa na odber spravodajcu Stellantis Communications a a buďte informovaní o všetkých novinkách.

01 feb 2019

Novú špeciálnu edíciu Jeep® Renegade S-Limited je možné už objednávať

• Značka Jeep® uvádza na trh úplne novú špeciálnu edíciu modelu Renegade 2019. Od svojho uvedenia na trh počas minulého leta stihol Renegade modelového roka 2019 významne prispieť k úspechu značky Jeep® na európskom trhu, a to napriek veľmi konkurenčnému prostrediu. V roku 2018 bolo na európskom trhu predaných takmer 74 200 vozidiel radu Renegade, čo predstavovalo 43 % z celkového predaja značky Jeep®. • Nový Renegade S-Limited vychádzajúci zo stupňa výbavy Limited sa môže pochváliť športovejším vzhľadom a sivou povrchovou úpravou Granite Crystal masky chladiča, strešných lyžín a 19palcových zliatinových kolies. Interiér je charakteristický celočiernym poňatím, prémiovými sedadlami s oranžovým prešívaním a kožou čalúneným volantom s čiernym prešívaním. • Renegade S-Limited je doslova nabitý exkluzívnou štandardnou výbavou vrátane infotelematického systému UconnectTM 8.4“ NAV s funkciami zrkadlenia chytrého telefónu, prémiových Full LED svetlometov s LED svetlami denného svietenia, stretávacími, diaľkovými aj hmlovými svetlami, dvojzónovej automatickej klimatizácie a parkovacích senzorov vpredu aj vzadu. • Komplexná bezpečnostná výbava zahŕňa v štandarde adaptívny tempomat, systém varovania pred čelným nárazom Plus, inteligentný rýchlostný asistent s rozpoznávaním dopravného značenia a systém sledovania jazdných pruhov. • Paletu motorizácií verzie S-Limited tvorí zážihový motor 1.3 Turbo T4 s výkonom 150 alebo 180 k a dve dieselové pohonné jednotky 1.6 a 2.0 MultiJet II. Všetky motorizácie je možné kombinovať so šesťstupňovou manuálnou alebo automatickou prevodovkou DDCT alebo tiež deväťstupňovou automatickou prevodovkou. • Legendárne schopnosti Jeep® v teréne zabezpečuje pohon všetkých kolies Jeep® Active Drive s odpojiteľným pohonom zadnej nápravy, systém kontroly trakcie Selec-Terrain, asistent rozjazdu do kopca Hill Start Assist a systém kontrolovaného schádzania prudkých svahov Hill Descent Control. • Ceny modelu Renegade S-Limited začínajú na 27 120 eur.

Novú špeciálnu edíciu Jeep® Renegade S-Limited je možné už objednávať

 

  • Značka Jeep® uvádza na trh úplne novú špeciálnu edíciu modelu Renegade 2019. Od svojho uvedenia na trh počas minulého leta stihol Renegade modelového roka 2019 významne prispieť k úspechu značky Jeep® na európskom trhu, a to napriek veľmi konkurenčnému prostrediu. V roku 2018 bolo na európskom trhu predaných takmer 74 200 vozidiel radu Renegade, čo predstavovalo 43 % z celkového predaja značky Jeep®.
  • Nový Renegade S-Limited vychádzajúci zo stupňa výbavy Limited sa môže pochváliť športovejším vzhľadom asivou povrchovou úpravou Granite Crystal masky chladiča, strešných lyžín a 19palcových zliatinových kolies. Interiér je charakteristický celočiernym poňatím, prémiovými sedadlami s oranžovým prešívaním a kožou čalúneným volantom s čiernym prešívaním.
  • Renegade S-Limited je doslova nabitý exkluzívnou štandardnou výbavou vrátane infotelematického systému UconnectTM 8.4" NAV s funkciami zrkadlenia chytrého telefónu, prémiových Full LED svetlometov s LED svetlami denného svietenia, stretávacími, diaľkovými aj hmlovými svetlami, dvojzónovej automatickej klimatizácie a parkovacích senzorov vpredu aj vzadu.
  • Komplexná bezpečnostná výbava zahŕňa v štandarde adaptívny tempomat, systém varovania pred čelným nárazom Plus, inteligentný rýchlostný asistent s rozpoznávaním dopravného značenia a systém sledovania jazdných pruhov.
  • Paletu motorizácií verzie S-Limited tvorí zážihový motor 1.3 Turbo T4 s výkonom 150 alebo 180 k a dve dieselové pohonné jednotky 1.6 a 2.0 MultiJet II. Všetky motorizácie je možné kombinovať so šesťstupňovou manuálnou alebo automatickou prevodovkou DDCT alebo tiež deväťstupňovou automatickou prevodovkou.
  • Legendárne schopnosti Jeep® v teréne zabezpečuje pohon všetkých kolies Jeep® Active Drive s odpojiteľným pohonom zadnej nápravy, systém kontroly trakcie Selec-Terrain, asistent rozjazdu do kopca Hill Start Assist a systém kontrolovaného schádzania prudkých svahov Hill Descent Control.
  • Ceny modelu Renegade S-Limited začínajú na 27120 eur.

 

Značka Jeep® uvádza na európsky trh nový model Renegade S-Limited, prvú špeciálnu edíciu modernizovaného radu Renegade, ktorý od svojho uvedenia počas minulého leta stihol prispieť k vynikajúcim výsledkom predaja roka 2018. Nová špeciálna edícia S-Limited vychádza z vrcholného stupňa výbavy Limited a je charakteristická celkovo športovejším poňatím. Renegade, prvé SUV v histórii značky Jeep® vyrábané v Taliansku zahŕňa nový rad motorizácií vyvinutý pre dosiahnutie minimálnej spotreby paliva a súčasne vynikajúceho výkonu na akomkoľvek povrchu.

 

Exteriér nového modelu Renegade S-Limited sa môže pochváliť sivou povrchovou úpravou Granite Crystal na maske chladiča a tiež logách Jeep®, a Renegade a označeniach 4x4 a S. Vzhľad exteriéru dopĺňajú špecifické strešné lyžiny a 19palcové zliatinové kolesá v rovnakom odtieni.

Odvážne poňatá verzia S-Limited ešte viac rozvíja moderný štýl modelu Renegade 2019, ktorý je charakteristický novou prednou a zadnou časťou s prepracovanou sedemotvorovou maskou chladiča. K vyššej účinnosti a bezpečnosti vozidla prispievajú nové LED svetlomety zahŕňajúce denné, stretávacie, diaľkové aj hmlové svetlá. Tieto svetlomety zaisťujú až o 50 % lepšiu viditeľnosť ako halogénové svetlomety a disponujú o 20 % jasnejším svetlom ako xenónové svetlomety. Výsledkom je väčšia osvetlená plocha do šírky aj hĺbky.

 

Rovnaký športový duch sa prelína aj interiérom, ktorý má celočierne poňatie a pochváliť sa môže prémiovými sedadlami s oranžovým prešívaním a kožou čalúneným volantom s čiernym prešívaním. Okrem špecifických štylistických prvkov ponúka nový Renegade S-Limited aj pokročilé a užívateľsky ústretové technológie vrátane štvrtej generácie infotelematického systému UconnectTM 8.4" NAV s funkciami zrkadlenia chytrého telefónu.

 

Medzi exkluzívne prvky ponúkané už v štandarde patria Full LED svetlomety a zadné koncové svetlá, automatická dvojzónová klimatizácia a parkovacie senzory vpredu a vzadu.

 

Infotelematický systém UconnectTM 8.4" NAV zahŕňa dotykovú obrazovku, ľahko použiteľné funkcie a výkonnejší procesor, ktorý zlepšuje celkovú odozvu systému. Vodičovi dovoľuje ovládanie klimatizácie, audio systému a radu ďalších funkcií priamo prostredníctvom tejto obrazovky, čo sa premieta do bezpečnejšej jazdy.

Dotyková obrazovka systému UconnectTM NAV o veľkosti 8,4" je kapacitná plnofarebná s vysokým rozlíšením, možnosťou ovládania približovaním a odďaľovaním obrazu dvoma prstami a konfigurovateľným menu s funkciou Drag and Drop, teda uchopením a pretiahnutím. Funkcie systému UconnectTM zahŕňajú aj hands-free volanie a prevod textu na reč pre bezpečné a komfortné riadenie.

 

Najnovšia verzia modelu Jeep® Renegade je tiež meradlom v zmysle bezpečnostnej výbavy, ktorá poskytuje maximálnu ochranu a špičkový komfort všetkým cestujúcim. Nová špeciálna edícia S-Limited využíva v štandarde adaptívny tempomat, systém varovania pred čelným nárazom Plus s aktívnym núdzovým brzdením, sledovanie jazdných pruhov Plus (štandard celého radu Renegade) a inteligentný rýchlostný asistent s rozpoznávaním dopravného značenia TSR. Posledný systém je schopný rozpoznávať dopravné značenie na trase vrátane rýchlostných obmedzení, o čom vodiča upozorňuje prostredníctvom varovného hlásenia na prístrojovom paneli. V kombinácii s inteligentným rýchlostným asistentom (ovládaným pomocou ovládačov na volante) je možné nastaviť rýchlosť jazdy podľa zisteného rýchlostného limitu.

Veľmi konkurencieschopná ponuka motorizácií špeciálnej edície S-Limited, ktorá zahŕňa zážihový štvorvalec 1.3 Turbo T4 s výkonom 150 alebo 180 k a krútiacim momentom 270 Nm, minimalizuje spotrebu paliva a súčasne zaisťuje vynikajúci výkon na vozovke aj v teréne. Ponuku pohonných jednotiek dopĺňajú dieselové motory 1.6 a 2.0 MultiJet II, ktoré spĺňajú emisnú normu Euro 6D a využívajú systém selektívnej katalytickej redukcie SCR. Všetky motorizácie je možné kombinovať so šesťstupňovou manuálnou alebo automatickou prevodovkou DDCT alebo tiež deväťstupňovou automatickou prevodovkou zaisťujúcou mimoriadne komfortné jazdné vlastnosti.

 

Aj keď je nová špeciálna edícia S-Limited vysoko atraktívnym vyjadrením športovej a súčasne mestskej povahy modelu Renegade, zachováva si aj všetky legendárne schopnosti značky Jeep® v teréne a je meradlom výkonu vo všetkých podmienkach. Zásluhu má na tom tiež pokročilý systém pohonu všetkých kolies, odpojiteľný pohon zadnej nápravy, systém kontroly trakcie Selec-Terrain, asistent rozjazdu do kopca Hill Start Assist a asistent pre kontrolované schádzanie prudkých svahov Hill Descent Control.

 

Turín, 1. februára 2019

 

Ďalší obsah

Prihláste sa na odber spravodajcu.

PRIHLÁSTE SA TERAZ