Prihláste sa na odber spravodajcu

Prihláste sa na odber spravodajcu Stellantis Communications a a buďte informovaní o všetkých novinkách.

03 sep 2018

Jeep® a Harley-Davidson® spolu na podujatí 21th European Bike Week

Jeep® a Harley-Davidson® sa spolu zúčastnia na podujatí European Bike Week. Ide o finále najdôležitejších európskych podujatí značky Harley-Davidson®. Predstaví sa aj nový model Jeep® Cherokee - ďalšia generácia stredne veľkého SUV značky Jeep® s vynoveným dizajnom, pokročilými možnosťami konektivity a s prémiovými prvkami v oblasti bezpečnosti a nových technológií.

 

  • Jeep® a Harley-Davidson® sa spolu zúčastnia na podujatí European Bike Week. Ide o finále najdôležitejších európskych podujatí značky Harley-Davidson®.
  • Predstaví sa aj nový model Jeep® Cherokee - ďalšia generácia stredne veľkého SUV značky Jeep® s vynoveným dizajnom, pokročilými možnosťami konektivity a s prémiovými prvkami v oblasti bezpečnosti a nových technológií.
  • Nový model Cherokee sa zákazníkom prvý raz predstaví počas exkluzívnych testovacích jázd spolu s úplne novými modelmi Jeep® Wrangler a Jeep® Renegade.
  • Návštevníci môžu obdivovať aj nový model Jeep® Renegade upravený prvkami zo širokej ponuky katalógu značky Mopar.

 

Značka Jeep® patrí už piaty rok v rade medzi hlavných sponzorov podujatia European Bike Week - najväčšieho európskeho motocyklového podujatia a zároveň najväčšieho stretnutia priaznivcov značky Harley-Davidson.

Podujatie sa bude 4. - 9. septembra konať v okolí úchvatného jazera Faak v rakúskych Alpách.

Podujatie ponúkne v rámci 21. ročníka oslavnú atmosféru s koncertmi špičkových kapiel a s návštevníkmi z celého sveta, ktorí si vychutnajú možnosť jazdiť v oblasti plnej vzrušujúcich alpských horských priesmykov a sediel.

Návštevníci dostanú možnosť vymeniť dve kolesá za štyri, pretože značka Jeep® pridáva medzi atrakcie akčný program nabitý adrenalínom. Jeho súčasťou budú vzrušujúce testovacie jazdy na najnovších modeloch, ktoré zavedú záujemcov na špeciálne vybudovanú prekážkovú dráhu a na terénne trasy.

Podujatie opäť podčiarkne silné vzájomné prepojenie medzi značkami Jeep® a Harley-Davidson. To pokračuje vo svojom prehlbovaní najmä po tom, keď Jeep® prevzal úlohu kľúčového partnera a oficiálneho sponzora hlavných podujatí značky Harley-Davidson v Európe, na Blízkom a Strednom Východe a v Afrike.

Prestížne partnerstvo medzi dvoma americkými ikonami sa zakladá na spoločnom vyznávaní rovnakých hodnôt ako osobitosť, vášeň, sloboda a pocit spolupatričnosti. Obe značky sa zároveň preslávili svojou reputáciou, pretože vyrábajú vozidlá, ktoré si ich majitelia môžu dokonale prispôsobiť podľa vlastného vkusu, kreativity a osobnosti.

Spolupráca sa prejavuje aj v tom, že ikonické modely Jeep® Wrangler a Jeep® Renegade pôjdu na čele obrovskej spanilej jazdy motocyklov, ktorá otvorí celé podujatie European Bike Week.

Hviezdou tohtoročného podujatia bude úplne nový model Jeep® Cherokee - evolúcia najschopnejšieho stredne veľkého SUV na trhu. Ide o vozidlo, ktoré je doma v mestskom prostredí a zároveň ide o dobrodruha, ktorý rád spoznáva neznáme trasy.

Jeep® Cherokee sa predstaví na testovacom okruhu s vynoveným dizajnom, ktorý odráža prémiovú osobnosť značky, no zároveň ostáva verný jej typickým a ikonickým tvarom. Vozidlo dostalo novú prednú časť s LED svetlometmi, nezameniteľnú kapotu s kaskádovým efektom, novú ľahkú hliníkovú konštrukciu ako aj nové veko batožinového priestoru, čo dodáva vozidlu aktuálny a výrazný vzhľad.

V interiéri sa nachádza viacero ľahko ovládateľných technológií, ktoré zvyšujú komfort, zlepšujú možnosti konektivity a posúvajú ochranu posádky na vyššiu úroveň. Špičkové materiály a ich dielenské spracovanie poukazujú na mimoriadny dôraz na každý detail.

Nový Jeep® Cherokee - nová generácia mimoriadne schopného stredne veľkého SUV - bude záujemcom k dispozícii na testovacie jazdy spolu s novými modelmi Renegade, Wrangler, Compass a Grand Cherokee Trailhawk.

Ďalšie aktivity značky Jeep® zahŕňajú vzrušujúci zážitok z virtuálnej reality s modelmi Renegade a Compass. Návštevníci ju nájdu v Jeep® Lounge v priestoroch Harley Village. Prostredníctvom tejto technológie spoznajú podstatné prvky dvoch najpopulárnejších SUV európskej ponuky značky Jeep®.

 

Jeep® Renegade 2019 by Mopar

Návštevníci podujatia uvidia aj nový model Jeep® Renegade upravený pomocou viac ako 130 prvkov originálneho príslušenstva vyvinutého značkou Mopar - špecializovanej značky koncernu FCA zameranej na popredajné produkty a služby. Tieto prvky vznikli preto, aby majitelia vozidiel mohli zvýrazniť ich terénne schopnosti ako aj mestskú príťažlivosť.
Nový Jeep® Renegade bielej farby Alpine White predstavený v stánku Mopar pritiahne zraky 19-palcovými diskami kolies z ľahkých zliatin doplnenými o čiapočky ventilov s logom Jeep®, polepmi strechy s úchvatnou kamuflážovou grafikou ako aj sivou farbou prednej masky a krytov spätných zrkadiel.
Niektoré prvky príslušenstva ako zadný ochranný kryt, predný rám a lišta v interiéri dostali sivú farbu Subshine Gray.

Inovatívny Mopar Custom Shop umožňuje, aby sa mnohé prvky výbavy dostali na vozidlo už priamo počas výroby vo fabrike.

Terénne schopnosti vozidla umocňujú doplnky označené ako Jeep® Performance Parts, čo znamená originálne doplnky špeciálne vyvinuté značkou Mopar. Zaručujú maximálnu ochranu a špičkový výkon. Patrí medzi ne ochranný kryt prevodovky, ochranné lišty prahov ako aj špeciálne terénne pedále. Vzhľad na mieru upraveného exteriéru dopĺňajú bočné ochranné lišty a zadné lapače nečistôt.

V ponuke je ak mnoho funkčných doplnkov ako praktická vanička do batožinového priestoru či gumené rohože, ktoré zvyšujú komfort a ochranu vozidla. Odmontovateľné strešné priečky sa dajú použiť aj ako podpera nosiča surfovej dosky, ktorú si potom môže zákazník zobrať so sebou úplne kamkoľvek.

 

Turín, 3. septembra 2018

 

Ďalší obsah