Prihláste sa na odber spravodajcu

Prihláste sa na odber spravodajcu Stellantis Communications a a buďte informovaní o všetkých novinkách.

30 apr 2018

Harley-Davidson® a Jeep® spoločne aj v roku 2018

Po štyroch rokoch úspešného partnerstva značky Harley-Davidson® a Jeep® obnovili a rozšírili vzájomnú spoluprácu. Značka Jeep® posilní svoju prítomnosť na troch hlavných európskych podujatiach Harley-Davidson® vrátane oslavy 115. výročia, ktoré sa bude konať v Prahe. Návštevníkov čakajú vzrušujúce jazdy s celým modelovým radom Jeep®. Limitovaná ponuka na nové modely Jeep® pre členov H.O.G. CUSTOM COUSINS: nová súťaž pre členov H.O.G. a J.O.G. o najlepšie upravené vozidlá Jeep® Wrangler.

Harley-Davidson® a Jeep® spoločne aj v roku 2018

 

  • Po štyroch rokoch úspešného partnerstva značky Harley-Davidson® a Jeep® obnovili a rozšírili vzájomnú spoluprácu.
  • Značka Jeep® posilní svoju prítomnosť na troch hlavných európskych podujatiach Harley-Davidson® vrátane oslavy 115. výročia, ktoré sa bude konať v Prahe.
  • Návštevníkov čakajú vzrušujúce jazdy s celým modelovým radom Jeep®.
  • Limitovaná ponuka na nové modely Jeep® pre členov H.O.G.
  • CUSTOM COUSINS: nová súťaž pre členov H.O.G. a J.O.G. o najlepšie upravené vozidlá Jeep® Wrangler.

 

Preslávený výrobca motocyklov Harley-Davidson® a značka Jeep® obnovili a rozšírili svoju spoluprácu pre rok 2018. Úspešné partnerstvo dvoch kultových značiek tak vstupuje už do piatej sezóny.

V rámci novej dohody bude značka Jeep® kľúčovým partnerom a oficiálnym sponzorom hlavných podujatí Harley-Davidson® v Európe, na Blízkom východe a v Afrike.

Na svete existuje len veľmi málo tak ikonických značiek, akými sú Harley-Davidson® a Jeep®. Obe sa môžu pochváliť dlhou a slávnou históriou a obe produkujú vozidlá, ktoré sú stelesnením ducha slobody a dobrodružstva.

Po štyroch úspešných rokoch posilňuje Jeep® svoju prítomnosť na významných európskych akciách Harley-Davidson®: Euro Festivale v Saint-Tropez, (Francúzsko, 7.-10. júna), oslave 115. výročia Harley-Davidson® v Prahe (Česká republika, 5.-8. júla) a akcii European Bike WeekTM, ktorá prebehne u rakúskeho jazera Faaker (4.-9. septembra).

Jeep® sa počas roka zúčastní aj ďalších akcií Harley-Davidson® v regióne EMEA, napríklad Africa Bike WeekTM v Južnej Afrike (26.-29. apríla), Tuscany Rally v Taliansku (25.-27. mája) a Thunder in The Glens v škótskom Aviemore (24.-27. augusta). Okrem toho bude Jeep® svoje vozidlá prezentovať aj na ďalších lokálnych akciách, a to v celom regióne EMEA.

Na všetkých akciách sa návštevníci budú môcť zoznámiť, a to aj formou testovacích jázd, s celým modelovým radom Jeep®. Každá z akcií pritom predstaví špeciálneho hosťa v podobe jedného z nových produktov, a to vrátane úplne nového modelu Jeep® Wrangler. Všetky modely budú samozrejme k dispozícii pre skúšobné jazdy na vozovke aj v teréne. Okrem vozidiel Jeep® sa na všetkých akciách predstaví aj kompletná paleta motocyklov Harley-Davidson® modelového roka 2018, ktoré si návštevníci budú môcť opäť vyskúšať.

Na jednotlivých akciách nebudú chýbať ani predajcovia pripravení zodpovedať najrôznejšie otázky týkajúce sa produktov a služieb, ako aj výstavný priestor značky Mopar® s najnovšími modelmi Jeep®. Chýbať tu nebude ani horúca novinka v podobe kultového modelu Wrangler, samozrejme s radom originálneho príslušenstva Mopar® pre ďalšie zlepšenie vzhľadu, funkčnosti a off-roadových schopností. Návštevníci tu získajú informácie o produktoch a službách Mopar® ako aj o nekonečných možnostiach personalizácie jednotlivých modelov Jeep®.

Návštevníci tu budú môcť zakúpiť oficiálne značkové predmety Jeep® a Harley-Davidson® a na členov klubu H.O.G. bude čakať špeciálna limitovaná ponuka na nákup nových vozidiel Jeep®. Značka Jeep® bude tak, ako v predchádzajúcich ročníkoch zviditeľnená aj na všetkých informačných kanáloch Harley-Davidson®.

Obnovené partnerstvo legendárnych značiek Jeep® a Harley-Davidson® stojí na spoločných hodnotách, akými sú sloboda, dobrodružstvo a vášeň. Obe značky produkujú vozidlá, ktoré sú schopné svojmu majiteľovi poskytnúť pocit slobody a dobrodružstva a žiť život naplno a po svojom. Majitelia oboch značiek tiež zdieľajú pocit spolupatričnosti, ktorý sa často premieta do veľmi personalizovaných vozidiel vystihujúcich kreativitu a osobnosť svojho majiteľa.

Pre zvýraznenie možností oboch značiek v oblasti personalizácie bola na sociálnych kanáloch klubov J.O.G. a H.O.G. spustená súťaž CUSTOM COUSINS, v ktorej budú členovia súťažiť a hlasovať o najlepšie upravené modely Wrangler.

V rámci súťaže budú ocenené tri najlepšie úpravy modelu Wrangler, pričom víťazi sa budú môcť zúčastniť oslavy 115. výročia značky Harley-Davidson®, ktoré prebehne v Prahe. Účastníci hlasovania potom budú môcť získať vstupenky na najväčšie stretnutie klubu Jeep® Owners Group, a síce Camp Jeep®, ktoré prebehne od 13. do 15. júla na rakúskom okruhu Red Bull Ring.

O Harley-Davidson Motor Company
Značka Harley-Davidson® plní sny mnohých nadšencov už od roka 1903. Tieto sny o osobnej slobode napĺňa prostredníctvom cestovných, turistických a zákazkových motocyklov, ako aj príslušenstva, oficiálnych značkových predmetov a oblečenia. Pre ďalšie informácie navštívte stránky www.h-d.com.

O značke Jeep®
Značka Jeep® stojí na viac ako 75ročnej legendárnej histórii a produkuje originálne športovo úžitkové vozidlá, ktoré sa môžu pochváliť prvotriednymi schopnosťami, špičkovým dielenským spracovaním a mimoriadnou všestrannosťou. Tieto vozidlá sú určené všetkým, ktorí túžia po neobyčajných cestách a dobrodružstve. Značka Jeep® doslova poskytuje otvorenú výzvu žiť život naplno vďaka komplexnej palete vozidiel, ktoré svojim majiteľom poskytujú pocit istoty zvládnutia akejkoľvek cesty. Modelový rad vozidiel Jeep® v regióne EMEA (Európa, Blízky východ a Afrika) zahŕňa modely Cherokee, Grand Cherokee, Renegade, Wrangler a Compass. Pre naplnenie potrieb zákazníkov v celom regióne sú všetky vozidlá Jeep® ponúkané s riadením vľavo aj vpravo a so zážihovými aj dieselovými motormi.

Viac informácií o značke:
www.jeeppress-europe.sk
www.jeep.sk

Kontakt:
Sylva Marounková / Public Relations Manager
sylva.marounkova@fcagroup.com

 

Turín, 30. apríla 2018

 

Ďalší obsah