Prihláste sa na odber spravodajcu

Prihláste sa na odber spravodajcu Stellantis Communications a a buďte informovaní o všetkých novinkách.

30 máj 2016

Čestní hostia zo Švédska na Camp Jeep® 2016 Exkluzívny koncert The Hives

Tretí ročník Camp Jeep® je už pripravený. Výročné stretnutie členov klubu Jeep® Owners Group (JOG) a všetkých nadšencov značky z celej Európy prebehne v španielskej Basselle od 2. do 5. júna. Jednu z najočakávanejších udalostí ozdobí 4. júna, teda v predvečer pamätného dňa histórie značky vystúpenie kapely The Hives. 5. júna roku 1941 totiž zišiel z výrobnej linky prvý Willys MA, čím začal dlhú cestu legendy svetového automobilového priemyslu.

Čestní hostia zo Švédska na Camp Jeep® 2016  Exkluzívny koncert The Hives

 

  • Kapela The Hives vystúpi počas posledného večera v rámci veľkolepého koncertu.
  • V centre pozornosti bude kompletný rad Jeep® a vôbec prvýkrát v regióne EMEA celá výročná edícia 75th Anniversary.
  • Obdivovať bude možné aj historické modely Jeep®, pričom niektoré z nich budú určené aj pre skúšobné jazdy na špeciálnej trase.
  • Dvojica koncepčných vozidiel z veľkonočnej Easter Jeep® Safari v púšti Moab sa prvýkrát objaví v regióne EMEA: Jeep® Trailcat a Jeep® Comanche.
  • Nadšenci sa budú môcť zúčastniť kurzu Jeep Academy a vyskúšať si jazdu v teréne na trasách rôznej obtiažnosti.
  • Kompletný program Jeep & Fun Activities, vrátane športov, autokina a hudby je k dispozícii na internetových stránkach https://ownersgroup.jeep.com/camp-jeep.

 

Tretí ročník Camp Jeep® je už pripravený. Výročné stretnutie členov klubu Jeep® Owners Group (JOG) a všetkých nadšencov značky z celej Európy prebehne v španielskej Basselle od 2. do 5. júna.

Jednu z najočakávanejších udalostí ozdobí 4. júna, teda v predvečer pamätného dňa histórie značky vystúpenie kapely The Hives. 5. júna roku 1941 totiž zišiel z výrobnej linky prvý Willys MA, čím začal dlhú cestu legendy svetového automobilového priemyslu.

 

Koncert kapely The Hives je jednou z hlavných udalostí špeciálneho ročníka Camp Jeep® v španielskej Basselle, oslavy 75. výročia slávnej americkej značky. Pri tejto príležitosti sú očakávané stovky vozidiel Jeep® aj fanúšikov z komunity Jeep®. Ostatne táto komunita predstavovala sociálnu sieť ešte skôr, než bol „vynájdený" koncept sociálnej siete, tak ako ho dnes poznáme. JOG, ktorý bol oficiálne predstavený v auguste roku 2014, je jediným oficiálnym klubom značky riadeným priamo značkou Jeep®. V súčasnej dobe je klub aktívny na 24 trhoch regiónu EMEA a číta cez 75 000 členov.

 

Doslova bijúcim srdcom akcie Camp Jeep® bude hlavné pódium, kde prebehnú živé koncerty aj rôzne vzrušujúce aktivity. Jednou z nich bude aj mimoriadny koncert skupiny The Hives. Hostia tiež navštívia expozíciu značky Mopar®, kde si budú môcť prezrieť príslušenstvo pre personalizáciu vozidiel Jeep®. Zóna klubu JOG jeho členom ponúkne možnosť objaviť špecializované oficiálne značkové predmety. Pozornosť bude určite pútať tiež priestor Jeep® Show Room, kde bude vystavený celý rad výročných vozidiel 75th Anniversary a expozícia Jeep® Classic, ktorá ponúkne prehliadku historických rarít v podobe modelov Willys CJ2A z roku 1946, Willys CJ2A AGRI z roku 1948, Willys FC150 z roku 1960 a Willys pickup z roku 1957.

 

Absolútnou hviezdou akcie Camp Jeep® 2016 bude kompletný rad najoceňovanejších SUV všetkých čias vrátane špeciálnej edície 75th Anniversary, ktorá vzdáva hold legendárnej histórii značky. Vôbec prvýkrát sa v regióne EMEA predstavia spoločne výročné modely Wrangler, Renegade, Cherokee a Grand Cherokee. Tieto vozidlá sa odlišujú špeciálnym logom venovaným tejto edícii, exkluzívnym zeleným odtieňom karosérie s odkazom na prírodu a bronzovými a oranžovými doplnkami, ktoré vzdávajú hold krajine a jazde v teréne. Tieto pamätná SUV budú vyrobené v limitovanej edícii a budú vybavené famóznymi systémami pohonu všetkých kolies Jeep®, dômyselnou strechou a inovatívnym infotelematickým systémom UConnectTM s dotykovou obrazovkou a navigáciou. Hostia Camp Jeep® v Španielsku sa budú môcť zoznámiť s aplikáciou Jeep® Skills, ktorá pomáha vodičovi zdolávať každodenné dobrodružstvo v modeli Renegade 75th Anniversary. Stúpanie modelu Jeep Renegade, ako aj jeho zrýchlenie, brzdenie, preťaženie G, pozícia kolies a ich preklzávanie je možné sledovať na dotykovej obrazovke systému UConnect 6.5" Radio Nav LIVE v reálnom čase, vďaka čomu je kontrola a odozva za volantom prakticky okamžitá. Všetky informácie o správanie vozidla aj údaje o ceste je možné konzultovať a zdieľať s ostatnými členmi komunity Jeep®.

 

Na Camp Jeep® pricestujú vôbec prvýkrát dva výnimočné modely postavené pre výročný 50. ročník veľkonočnej safari v púšti Moab: Jeep® Trailcat, vysoko výkonné SUV s motorom o výkone 707 k a Jeep® Comanche, ktorý je pripomienkou historických pick-upov značky a ktorý preberá rad štylistických prvkov z vojenských a civilných historických modelov značky Jeep®. Objaví sa aj rad modelov upravených produktmi Mopar®. Jedná sa o unikátne koncepčné vozidlá, ktorá boli vyvinuté tak, aby vyhovovali potrebám zákazníkov hľadajúcich exkluzívne vozidlá, ktoré sú schopné prepojiť jedinečný a inovatívny vzhľad s legendárnymi schopnosťami značky Jeep®. Sprevádzať ich bude tiež niekoľko modelov, ktoré predstavujú míľniky 75ročnej histórie značky a ktoré si bude možné vyskúšať počas predvádzacích jázd na vyhradenej trase. Jednať sa bude o Grand Cherokee 5.9LX z roku 1998, Wagoneer (XJ) z roku 1988, Cherokee Golden Eagle z roku 1978, Grand Wagoneer z roku 1991, Willys Jeepster z roku 1948, AMC Jeep® Standard CJ7 z roku 1979, Willys 4 WD station wagon z roku 1960, Kaiser Jeep® Wagoneer V-8 350 z roku 1969 a Willys MB z roku 1944.

 

V rámci Jeep® Academy budú hosťom k dispozícii profesionálny inštruktori, ktorí ich zasvätia do tajomstiev jazdy v teréne a umožnia im získané teoretické vedomosti okamžite vyskúšať v praxi na špeciálnej prekážkovej trase. V Basselle bude čakať na návštevníkov trojica trás s rôznou obtiažnosťou o celkovej dĺžke 50 km. Hostia si budú môcť vyskúšať svoje schopnosti, avšak za dohľadu profesionálov, ktorí budú pripravení zasiahnuť v prípade akýchkoľvek problémov. Okolie Basselle ponúka množstvo turistických a kultúrnych zaujímavostí, ktoré sú vyznačené na mape Jeep®, ktorá vznikla práve pre túto príležitosť. Odborný sprievodca bude účastníkov Camp Jeep® sprevádzať do okolitých miest v ich SUV a zavedie ich k dych vyrážajúcim scenériám a panorámam po cestách aj terénom.

 

Okrem offroadového sprievodcu ponúkne Camp Jeep® aj rad športových aktivít počnúc plážovým volejbalom na dvoch kurtoch vytvorených pre túto akciu alebo plavbou na kajaku v krištáľovo čistej vode jazera Pantà de Rialb končiac. Zmienku si zaslúži aj aktivita Jeep® shooting, v rámci ktorej budú tri tímy fanúšikov súťažiť vo výmene pneumatík. V dokonale americkom štýle tu bude tiež autokino, ktoré bude premietať od piatku 3. júna od 10:30.

 

ODKAZY: 

TheHivesBroadcastingService.com

Twitter: @The_Hives

Facebook: @hives

Instagram: @thehives

YouTube: ​ @TheHivesTV

Sledujte novinky a videá Jeep® EMEA:

Blog značky: www.jeep-people.com

Facebook: www.facebook.com/JeepOlllllllOpeople

Instagram: www.instagram.com/jeeppeople/

Twitter: www.twitter.com/Jeep_People

YouTube: www.youtube.com/JeepOlllllllOPeople

 

Turín, 31. mája 2016

 

Ďalší obsah

Prihláste sa na odber spravodajcu.

PRIHLÁSTE SA TERAZ